Breng de wereld in de klas

Maak kennis met de nieuwste generatie lesmethoden voor de zaakvakken: De Zaken 3-4, Tijdzaken, Wereldzaken, Natuurzaken en Nieuwe Zaken.

Met De Zaken van Zwijsen geef je onderwijs dat past bij deze tijd en bij de belevingswereld van kinderen. De methoden maken optimaal gebruik van alle digitale mogelijkheden die er zijn en past de laatste bewezen inzichten over digitaal leren toe. Alle methoden van Zwijsen zijn erop gericht om de betrokken, ondernemende en nieuwsgierige houding van kinderen te stimuleren en hen klaar te stomen voor de 21e eeuw.
Meer over 21st century skills

Compleet aanbod voor groep 3 tot en met 8

Alle methoden en materialen van De Zaken van Zwijsen zijn opgebouwd volgens hetzelfde concept en dezelfde opbouw. De methoden vormen samen een doorgaande leerlijn voor de zaakvakken in groep 3 t/m 8, maar zijn ook uitstekend los van elkaar in te zetten. Via het menu vind je meer informatie over de methoden en materialen van De Zaken van Zwijsen.

Vraag nu uw informatie aan of maak een afspraak  Brochure en/of ter inzagepakket aanvragen 

Zwijsen Schooljournaal

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom De zaken van Zwijsen? Meld u aan voor het Zwijsen Schooljournaal!

Marije Ouwendijk, leerkracht groep 7/8,
Baron de Vos van Steenwijkschool in Rockanje
Lees meer

Nieuws van Zwijsen

25-04-2017

Forumfunctie nog beschikbaar tot 1 juni 2017

Zwijsen bouwt aan een nieuwe website: zwijsen.nl.
13-04-2017

Inspiratiedag voor stichtingen 'Professionalisering van de leerkracht'

Uitgeverij Zwijsen organiseert op donderdag 5 oktober 2017 een inspiratiedag voor stichtingen met sprekers uit het onderwijsveld en ver daarbuiten. Het thema van dit jaar is ‘Professionalisering van de leerkracht’.

Deel met anderen