Ga je mee op ontdekking? De Zaken 3-4 is je gids!

Met De Zaken 3-4 begeleid je je leerlingen op hun eerste ontdekkingstochten en bereid je hen goed voor op de vakken geschiedenis, aardrijkskunde en natuur & techniek. In deze methode komen de kerndoelen van ‘oriëntatie op jezelf en de wereld’ geïntegreerd aan de orde. Filmpjes en animaties brengen de lesstof helder over en met interactieve oefeningen betrek je je leerlingen actief bij de les. Alles staat klaar, met weinig voorbereiding maak je van elke les een belevenis! Meer weten over De Zaken 3-4? Klik op één van de menu-items links op deze pagina voor meer informatie over de werking en de materialen.

De Zaken 3-4 hoort bij De Zaken van Zwijsen: de nieuwe generatie methoden voor de zaakvakken. Bekijk ook Tijdzaken, Wereldzaken en Natuurzaken.

De Zaken 3-4: wereldoriëntatie bij Veilig leren lezen kim-versie

De thema’s van Veilig leren lezen kim-versie zijn geplaatst in een wereldoriënterende omgeving. Daarnaast kunt u werken met De Zaken van Zwijsen. Handig: de thema’s van De Zaken in groep 3 sluiten volledig aan bij de thema’s van Veilig leren lezen kim-versie.

Deel met anderen